Незабаром надійдуть у продаж набори ІФА для виявлення IgA, IgG, IgM до SARS-CoV-2, та засіб для дезінфекції "Віросан Мед"

Найточнішим діагностичним методом для виявлення COVID-19 вважається ПЛР, але останні дослідження показують, що чутливості одного ПЛР недостатньо для адекватного виключення помилково негативних результатів.

Важливими факторами тут є час і процедура взяття проби. Окрім того, вірус часто більше не доступний в достатній кількості для позитивного виявлення після активації імунної системи. Тому експерти звертають увагу на необхідність розробки нових діагностичних тест-систем.

Компанія Virion\Serion (Німеччина) розробила і випустила у продаж ІФА тест-системи «SERION ELISA agile SARS-CoV-2». Virion\Serion понад 40 років займається розробкою та виробництвом ІФА наборів для діагностики інфекційних захворювань і має найбільший у Європі портфель антигенів.

Переваги «SERION ELISA agile SARS-CoV-2»:

  • CE сертифікат;
  • Virion/Serion виробляє антигени на власному виробництві, що гарантує надійні та відтворювані результати;
  • Використання повного білка шипа забезпечує раннє і чутливе виявлення SARS-CoV-2 IgG;
  • Кількісна оцінка титрів антитіл IgA та IgG;
  • Відсутність перехресних реакцій з іншими патогенами, зокрема з сімейством коронавірусів;
  • Чутливе виявлення антитіл IgA та IgM з високою специфічністю ідеально підходить для визначення гострих інфекцій, як доповнення до прямого діагностування патогенів;
  • Специфічний тест на IgG для епідеміологічних досліджень, визначення імунного статусу та аналізу розвитку пандемії.

Засіб для дезінфекції «Віросан Мед» призначений для миття та дезінфекції в закладах охорони здоров’я усіх профілів.

«Віросан Мед» — розробка компанії ТОВ «БІОТЕСТЛАБ», що працює відповідно до міжнародних стандартів GMP і сертифікована за стандартом ISO 9001:2015.

Засіб для дезінфекції «Віросан Мед» має антимікробну активність щодо грамнегативних і грампозитивних бактерій (включно з мікобактерією туберкульозу), збудників особливо небезпечних інфекцій (чуми, холери, туляремії, сапу, меліоїдозу,

сибірки), віруліцидні властивості (до вірусів гепатитів, ВІЛ, поліомієліту), фунгіцидні властивості щодо грибів типу кандида та патогенних дерматофітів.

ТОВ «БІО ТЕСТ МЕД» — єдиний уповноважений представник Virion\Serion GmbH на території України.

За всіма питаннями, які вас цікавлять:
050 490-01-19, 050 423-81-82
info@biotestmed.com, zakaz@biotestmed.com

sarstedt.com.ua/kontakty-kiev